ImagineImagine

Cerere Helper / Admin - rssdavid

Încuiat
rssdavid
Romania

Cerere Helper / Admin - rssdavid

Nickname:rssdavid
Discord:rssdavidd
Nume server/ip:CS2.FANGAMES.RO
Varsta:14
Vechime pe forum: (2 luni):nu stiu exact
Ore jucate pe server (minim 30):Profil Vechi - 46h
Profilul pe care il folosesc - 18h
Total - 64 ore
Ore jucate pe steam (se pune profilul pe public):Profil Main - 1355h
Profil Vechi - 158h
Profilul pe care il folosesc - 27h
Total - 1540 ore
Cont free sau cumpărat (PRIME):PRIME
Puncte obținute pe forum (minim 500):nu stiu
Interviu (prin voce pe discord):da

Ai citit Regulamentul?(Raspuns din regulament):FANGAMES
SteamID: 76561199816734735
Link catre profilul tau de steam:Profil Main - https://steamcommunity.com/id/rssdavidd/
Profil Vechi - https://steamcommunity.com/id/rssdaviddd/
Profilul pe care il folosesc - https://steamcommunity.com/id/rssdavid1/
Experinta anterioara cu detinerea adminului (1-10):7
Detalii:Am capatat o experienta destul de buna despre ce inseamna sa fi membru staff dar si despre cum se procedeaza in diferite situatii. Am fost staff pe foarte multe servere de FiveM care m-au ajutat sa inteleg asta, de asemenea am avut in trecut staff pe un server de CS:GO, iar asta ma poate ajuta sa inteleg comenzile mai usor. Vreau aceasta functie pentru a ajuta serverul si de asemenea comunitatea de jucatori, pentru a avea o atmosfera cat mai jucabila.
Absenta de pe forum de maxim 7 zile, gradul se dezactiveaza automat: Accept
O.........K
Admin

Re: Cerere Helper / Admin - rssdavid

Salut, rssdavid.

Ai o activitate foarte bună, atât pe server, cât și pe Steam, iar experiența ta anterioară ca staff demonstrează că știi cum să gestionezi diverse situații. Îmi place că îți dorești să contribui la comunitate și să ajuți la menținerea unei atmosfere plăcute pe server.

Răspunsul meu este PRO.
Succes!
haohaohaohao
Moldova

Buna david

Esti un baiat foarte de treaba esti chill nu injuri oameni niciodata si din cate vad dupa cerere si timpul petrecut impreuna esti foarte implicat si iti doresti mult sa faci parte din staff deci in general cred ca ai fi un candidat perfect de la mine ai un

PRO
hardwell
Co-Fondator
Japan

Salut, David.

Activitatea si orele tale sunt decente, la fel si cererea apreciez ca ai incercat s-o dezvoltati cat de cat. Comportamentul este unul ok, cu mici scapari "glumite". Insa contul tau nu "prezinta incredere" ai doar 27 de ore dupa contul cu care ai aplicat nu consider ca este suficient pentru a face parte din staff. Raspunsul meu pana in momentul in care numarul tau de ore va creste va fi unul negativ.

Contra.
KenJy
Helper
Romania

Salut, David.

In trecut ai avut in limbaj putin mai nepotrivit, dar am observat ca in ultimul timp ti l-ai remediat. Aplicatia ta arata ca iti doresti sa contribui la comunitatea noastra, ceea ce apreciez, cu toata ca putea fi putin mai dezvoltata. Din punctul meu de vedere meriti o sansa, chiar daca orele tale nu inspira neaparat incredere. Din partea mea vei avea un raspuns POZITIV.

PRO
Succes!
cM505
Admin
Romania

Salut, David!

Ai o activitate nepotrivita pentru a face o cerere pentru a deveni parte din staff, esti foarte prietenos , ai un limbaj adecvat. Iti sugerez sa faci cerere cand ai peste 30 de ore pe server pentru a avea mai multe sanse sa faci parte din staff. Din pacate de la mine ai un:

CONTRA
Doni_Wolf
Excelent Staff

salut david

esti de treaba, caterinca , te vad zilnic pe servar , avand un comportament si limbaj ca atare , orele sunt si ele bune . de la mine ai un raspuns pozitiv

PRO
Darius-TRY
Membru

Salut, RSSDAVID!

Cererea ta este una destul de dezvoltata, esti prietenos pe server si ai un limbaj adecvat.Cu toate acestea, orele tale (27h) nu sunt suficiente.Te aștept să faci din nou o cerere când vei îndeplini cerințele necesare.

Succes! :)
Contra
Miltarerau
Admin
Romania

Salut, David.

Ai o activitate destul de buna te am vazut de mai multe ori pe serverul de cs, cererea ta este una destul de buna, comportamentul tau este unul destul de bun am mai vazut uneori ca faci niste glume cu cateva persoane, dar din pacate ai 27 de ore extrem de putine ore din parerea mea. din partea mea ai un

Contra
hardwell
Co-Fondator
Japan

Salut, David.

Raspunsurile pro / contra, sunt impartite in cazul tau. Insa orele pe contul de steam cu care ai aplicat in STAFF, nu sunt suficiente. Momentan cererea ta va fi Respinsa. Iti recomand sa iti maresti numarul de ore si sa revii cu o noua cerere.

Pentru detalii suplimentare: https://discord.gg/AxjahVKyDG
Grup de steam: https://steamcommunity.com/groups/csgoromania-ro
Încuiat