ImagineImagine

Cerere Helper - skad

skad
Membru
Belgium

Cerere Helper - skad

Nickname: skad
Discord: skadyr
Nume server/ip: 188.212.101.109:27015
Varsta: 22
Vechime pe forum: (2 luni): /
Ore jucate pe server (minim 30): Gametracker precizeaza 5 ore, insa stiu foarte bine ca am mai multe, dar ca si pe csgoromania, este incorect, exact, nu stiu sa dau un raspuns
Ore jucate pe steam (se pune profilul pe public): 597
Cont free sau cumpărat (PRIME): Prime
Puncte obținute pe forum (minim 500): momentan nu detin
Interviu (prin voce pe discord): desigur

Ai citit Regulamentul?(Raspuns din regulament): fangames
SteamID: 76561198134893500
Link catre profilul tau de steam: https://steamcommunity.com/id/skadoodlezzz/
Experinta anterioara cu detinerea adminului (1-10): as spune un 8,5/10
Detalii: Durata mea pe server a fost intampinata fara admini/helperi in majoritatea timpului, cu cheateri sau persoane care isi iau familia ceiluilalt la o sarba, asadar am decis sa aplic pentru helper pentru a putea mentine un mediu sigur si civil, ca orice persoana care intra sa aiba un timp fun si fara de probleme. :D
Absenta de pe forum de maxim 7 zile, gradul se dezactiveaza automat: accept
50leima
Membru
Romania

Re: Cerere Helper - skad

Salut, Skad.

Esti activ pe server, te am vazut de multe ori si pari un baiat de treaba. Cererea ta este una destul de bine pusa la punct. Iți urez mult succes in continuare si sper ca ne vom cunoaste pe viitor.

De la mine ai un PRO.
hardwell
Co-Fondator
Japan

Salut, skad.

Ai o activitate decenta pe server, apreciez asta. Comportamentul tau din cate am vazut este unul ok, chiar daca nu am "socializat" atat de mult. Imi place faptul ca ai "incercat", sa dezvolti cererea si sa te implici mai mult decat au facut-o alti este de apreciat, nu mai sunt prea multe de spus cererea este una ok.

PRO.
V1[m]eR
Membru
Romania

Salut, Skad.

Am citit cererea ta și am analizat răspunsurile colegilor mei. Apreciez faptul că ești activ pe server și că ai o atitudine pozitivă, dar sunt câteva aspecte importante care mă fac să dau un răspuns negativ.

Puncte pozitive:

Ești activ pe server și ai un comportament decent.
Ai experiență în administrare (8.5/10), ceea ce este un avantaj.
Ai încercat să dezvolți cererea și să îți arăți implicarea, lucru apreciabil.
Puncte negative:

Orele de joc nu sunt clar documentate. Chiar dacă menționezi că ai mai multe ore decât cele afișate pe GameTracker, nu avem o dovadă clară a activității tale.
Nu ai punctele necesare pe forum (minim 500), ceea ce este o cerință esențială.
Răspunsul legat de regulament este vag, iar cunoașterea regulamentului este crucială pentru a deveni helper.
Având în vedere aceste aspecte, din păcate trebuie să dau un Contra. Te încurajez să revii cu o cerere îmbunătățită după ce îți clarifici orele de joc și îndeplinești cerințele legate de punctele pe forum și cunoașterea regulamentului.

CONTRA
skad
Membru
Belgium

Salut, V1[m]eR

Intr-adevar, este destul de greu in a fii precis in urma orelor jucate pe server, nu cred ca exista o persoana sa isi numere orele, fiecare in and out de pe server, si asa mai departe. M-am uitat pe Gametracker pentru a avea o idee, insa mi-se pare un numar de ore diminutiv, cred ca multi m-au vazut pe ambele servere pentru a stii ca sunt destul de activ, ca sa am incredere in a spune ca am o activitate marita, dar nici nu pot sa spun un numar oarecare sau sa umflu pe necinstit.

Relativ punctelor, nu am fost o persoana activa pe forum, dar stiu ca este foarte important, sunt constient ca nu este un punct forte, dar luand acesta dorinta de-a aplica pentru un loc in staff, activitatea si punctele vor fi o prioritate.

In final, pentru regulament, nu am stiut ca este neaparat 1:1, inainte de a aplica, desigur ca am citit regulamentele publicate pe forum, iar raspunsul meu trebuia sa fie in all caps, pentru asta ma scuz, a fost un moment de neatentie din partea mea.

Cu toate aceastea, iti multumesc pentru un raspuns detaliat pentru a putea sa ma indrum spre a fii un candidat mai 'imbunatatit' ! ;)
FURIOUSSScs
Membru

Salut Skad!

Activitatea ta pe server, este una buna, ai un comportament adecvat si ai avut experienta ca membru staff.
Intr-adevar, orele de pe server, nu le poti stii, din cauza gametracker-ul care a inregistrat un anumit numar de ore.

De la mine ai un PRO
denis.
Co-Fondator
Romania

Salut, skad ! Ne bucuram ca te-ai decis sa aplici pentru un grad administrativ in cadrul comunitatii noastre.

Ei bine, ti-am sesizat activitatea de multa vreme. Avand in vedere faptul ca ti-ai exprimat foarte bine dorinta de a ajuta comunitatea in cererea pe care ai depus-o nu ramane decat sa iti oferim o sansa bine meritata.
In mod cert, apreciem efortul depus pentru a indeplinii conditiile unei cereri standard impuse de catre comunitatea noastra ! Totusi, astept sa ne cunoastem mai bine si sa te intergram in totalitate in cadrul echipe administrative CSGOROMANIA/FANGAMES. Nu consider ca orele tale reprezinta un impediment direct asupra potentialului tau, asadar de la mine ai un PRO !

Pentru detalii suplimentare : https://discord.gg/aZnrtcEa
Grup de steam : https://steamcommunity.com/groups/csgoromania-ro
hardwell
Co-Fondator
Japan

Salut, skad.

Avand in vedere raspunsurile pozitive oferite de colegi mei, am decis impreuna sa iti oferim o sansa.

Te rog sa ma contactezi pentru a stabili o data si o ora, pentru un scurt pc-check.

Cerere Acceptata.

Pentru detalii suplimentare: https://discord.gg/AxjahVKyDG
Grup de steam: https://steamcommunity.com/groups/csgoromania-ro
hardwell
Co-Fondator
Japan

Felicitari skad, ai promovat interviul acum faci parte din staff-ul serverului FanGames.

In scurt timp, o sa ti-se acorde gradul pe forum respectiv server.
Sn1per
Fondator
3
Romania

Helper activat.
Încuiat