ImagineImagine

Cerere helper / admin - O.........K

Încuiat
O.........K
Admin

Cerere helper / admin - O.........K

Nickname: O.........K
Discord: nefyrix
Nume server/ip: connect 188.212.101.109:27015
Varsta:15
Vechime pe forum: (2 luni):/
Ore jucate pe server (minim 30): 54 de ore
Ore jucate pe steam (se pune profilul pe public):in present 662
Cont free sau cumpărat (PRIME): prime
Puncte obținute pe forum (minim 500): 50 de puncte
Interviu (prin voce pe discord):desigur

Ai citit Regulamentul?(Raspuns din regulament):FANGAMES
SteamID: 76561199105574905
Link catre profilul tau de steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561199105574905/
Experinta anterioara cu detinerea adminului (1-10): 1 :/
Detalii: Timpul petrecut pe serverul vostru m-a făcut să mă simt parte dintr-o comunitate care chiar contează. Sunt o persoană calmă și responsabilă, care adoră să colaboreze cu ceilalți, mai ales într-un mediu de care sunt atașat, așa cum este serverul vostru.
Ceea ce mă atrage la ideea de a deveni admin este dorința mea de a contribui la menținerea ordinii și de a sprijini creșterea comunității. Îmi place să fac parte dintr-o echipă și să mă asigur că totul funcționează perfect.
Știu că nu am foarte multă experiență pe forum în acest moment, dar îmi doresc să compensez acest lucru prin implicare activă, dorința de a învăța rapid și de a ajuta comunitatea în mod constant. Sunt motivat să devin un admin pe care să vă puteți baza și sper să am ocazia să demonstrez acest lucru.

Absenta de pe forum de maxim 7 zile, gradul se dezactiveaza automat: accept
hardwell
Co-Fondator
Japan

Re: Cerere helper / admin - O.........K

Salut,

Orele si activitatea ta sunt decente, am vazut ca frecventezi ambele server, dar te rog sa te focusezi pe server-ul pe care ai aplicat in staff. Comportamentul si limbajul tau este ok, din cat am vorbit cu tine, nu am vazut sa ai arogante, suferinte sau toxicitate la adresa jucatoriilor sau a mea ca membru staff. Sanctiunii pe cont nu ai, ceea ce este un + imens. Cererea este una destul de ok, experienta nu o vad ca pe o "problema", fiindca noi suntem aici, invatam impreuna. Raspunsul meu va fi unu pozitiv.

PRO.
reflexxz
Membru
Romania

Salut O.........K,

Te-am văzut de multe ori pe server și ai avut un limbaj adecvat, atât pe chat, cât și pe voice. Nu ai sancțiuni pe cont, ești destul de activ pe server, ai un comportament bun, iar experiența ca admin pe servere poate fi dezvoltată treptat. Aplicația ta este una destul de bine realizată, deoarece ai oferit detalii și îndeplinești majoritatea cerințelor pentru a intra în staff pe FANGAMES.
Din partea mea, răspunsul va fi unul pozitiv.

PRO.
Signed by reflexxz.
Doni_Wolf
Excelent Staff

Salut O....K
din cate am vazut esti o persoana de treaba , nu esti toxic sau aroganta , orele pe care le ai sunt bune , sanctiuni din cate stiu nu ai deci este un +. Din partea mea ai un raspuns pozitiv la aceasta cerere.

PRO
steffq
Membru
Romania

Salut O.........K,

Ai o activitate buna pe server, un limbaj vulgar nu am vazut sa asa ca de la mine ai PRO.
hardwell
Co-Fondator
Japan

Avand in vedere raspunsurile pozitive oferite de colegi mei, am decis impreuna sa iti oferim o sansa.

Te rog sa ma contactezi pentru a stabili o data si o ora, pentru un scurt pc-check.

Cerere Acceptata.

Pentru detalii suplimentare: https://discord.gg/AxjahVKyDG
Grup de steam: https://steamcommunity.com/groups/csgoromania-ro
hardwell
Co-Fondator
Japan

Felicitari Tudor, ai promovat interviul acum faci parte din staff-ul serverului FanGames.

In scurt timp, o sa ti-se acorde gradul pe forum respectiv server.
Sn1per
Fondator
3
Romania

Helper activat.
hardwell
Co-Fondator
Japan

Avansat la Admin.
Încuiat